Cerrar

Focus Pyme y Emprendimiento Castellón | Focus Pyme y Emprendimiento | EmprenemJunts

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa de la Generalitat Valenciana que engloba tots els agents de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de dinamitzar l'emprenedoria innovadora en tot el territori i identificar-ho sota una mateixa marca.

 

Focus Pime i Emprenedoria es compon, d'una banda, d'un esdeveniment central, consolidat com la major trobada per a pimes i emprenedors de la Comunitat Valenciana, i, per un altre, d'esdeveniments de dinamització territorial i sectorial, que entitats públiques i privades de suport a l'emprenedoria i la pime desenvolupen al llarg de tot l'any en diferents punts de la Comunitat Valenciana.

 

L'esdeveniment central ha evolucionat notablement en concepte i format des dels seus orígens (com a Dia de la Persona Emprenedora) fins a convertir-se avui en tot un referent per a pimes i emprenedors de tota la Comunitat Valenciana.

 

XII EDICIÓ

 

Enguany, la XII edició de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana tindrà lloc el 28 de setembre, en l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló. Serà la primera vegada que l'esdeveniment central se celebre en la província de Castelló, després que l'any passat es duguera a terme a Alacant, iniciant així un procés de rotació territorial, pel qual València serà la província amfitriona en 2018.

 

OBJECTIUS

 

Generar sinergies entre els participants i afavorir el networking

Promoure la coordinació entre les entitats que donen suport a les pimes i els emprenedors

 

EIXOS TEMÀTICS

 

En coherència amb els objectius prioritaris de Focus Pime i Emprenedoria s'han dissenyat tres grans eixos temàtics entorn dels quals girarà la programació:

- Indústria 4.0

- Economia col·laborativa, social i circular

- Tendències i sectors emergents.

Aquests eixos es veuran complementats amb diverses temàtiques transversals, com són:

- Finançament

- Internacionalització

- Europa Oportunitats

- Digitalització i noves tecnologies de la informació i comunicació

 

ORGANITZADORS I COL·LABORADORS

 

Promogut i organitzat per la Generalitat Valenciana a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), depenent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2017 es duu a terme en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial de Castelló i la Xarxa de Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEIs) de la Comunitat Valenciana.

Visitas recibidas: hoy 2, mes: 703, total: 1.036

Red CEEI Comunitat ValencianaIVACE Institut Valencià de Competitivitat EmpresarialFondo Europeo de Desarrollo RegionalFOCUS Pime I Emprenedoria Comunitat Valenciana

*Proyecto cofinanciado por los Fondos FEDER, dentro del Programa Operativo FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020*

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar