Cerrar

es | val   

Claus per a convertir una idea de negoci en una empresa rendible i exitosa

S’exposaran aspectes que han de valorar els projectes de negoci que es troben en fase de validació

el miércoles, 16 de mayo de 2018 de 17:00 a 19:00

Dónde:

Edificio Quorum III - Parque Científico UMH.

Sala 1

Avda. Universidad s/n

Elx/Elche (Alicante)

Contacto:

www.parquecientificoumh.es | info@parquecientificoumh.es

Mostrar ampliado

Este encuentro está abierto al público en general, aunque especialmente dirigido a emprendedores con proyectos empresariales

Este encuentro está abierto al público en general, aunque especialmente dirigido a emprendedores con proyectos empresariales

 

De l’idea a l’empresa” és el títol de la jornada que ha organitzat el Parc Científic de la UMH.

Quan? Dimecres, 16 de maig

On? Sala 1 de l’edifici Quorum III (veure ubicació)

A quina hora? 17.00 h.

Qui són els ponents? Representants del fons de coinversió Wannaseed.

Com m’inscric? Assistència gratuïta i oberta al públic en general, prèvia inscripció a http://bit.ly/16MAYjornadawannaseed

Quin és l’objectiu? Abordar les millors estratègies per a superar les vicissituds amb les quals s’enfronta un emprenedor des de que té una idea de negoci fins que la transforma en una empresa rendible i exitosa.

Quins continguts es tractaran durant la jornada?

Els ponents explicaran alguns dels aspectes clau en l’èxit empresarial. Aquests van des de conèixer el mercat i les necessitats que aquest necessita satisfer fins definir un model de negoci viable o ser conscient dels recursos (econòmics, humans, etc.) amb els quals l’emprenedor compta, entre altres.

A la sessió, s’exposaran els aspectes que s’han de valorar als projectes de negoci que es troben en fase de validació i en fase de llavor a l’hora de sol·licitar finançament privat com el que ofereix el fons de coinversió Wannassed. A més s’explicarà en què consisteix el model accelerat de desenvolupament de start-ups invertibles i com poden els emprenedors beneficiar-se d’aquest procés. Aquesta jornada permetrà als emprenedors conèixer quines alternatives de finançament privat existeixen, així com les estratègies més efectives per a sol·licitar-la amb èxit.  

Aquest encontre està obert al públic en general, encara que especialment està dirigit a emprenedors amb projectes empresarials que estiguen sense constituir o hagen sigut constituïts recentment i que oferisquen una proposta de valor i avantatge competitiu clars. A més, podria interessar principalment a aquells projectes que compten amb equips emprenedors multidisciplinaris, amb projectes estratègics i models de negoci desenvolupats, que es dirigisquen a mercats en creixement i a sectors prominentment tecnològics.

Una vegada finalitzada la jornada, s’organitzaran reunions bilaterals amb els ponents per a comentar casos particulars. Els interessats en mantenir aquest encontre hauran de sol·licitar-ho prèviament a través del formulari d’inscripció.

Els ponents que impartiran aquesta sessió són: Javier Fernández Gallardo, consultor i formador especialitzat en Digital Change Management, inversor actiu i mentor d’emprenedors en Wannaseed i Spain Start-up, Pedro Garcia Guillamón, responsable d’assessorament empresarial de CEEIM, coordinador de Murcia-Ban i partícip en Wannaseed; i Ángel José Torrecillas Sánchez, gestor de projectes de I+D i membre de Wannaseed.

L’objectiu de Wannaseed és invertir i participar en el llançament de projectes empresarials amb vocació global que es troben en fase de validació o llavor. Aquesta fórmula de coinversió permet als padrins inversors aportar capital monetari i experiència en gestió a Start-up amb l’objectiu de convertir idees de negoci innovadores en companyies d’alt valor afegit.  

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 936

Usuario: FundacionQuorum

Empresa: PARQUE CIENTÍFICO DE LA UMH DE ELCHE

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 25/04/2018 09:55

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=13469

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 10:34

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar