Cerrar

Últimas Conexiones

ver mas

Se está comentando

Foros

Anuncios

ver mas

Empresas que Están Publicando

ver mas

Cooperación Empresarial

ver mas

Destacados

ver mas

Rafael Suñer

CEO La Socarrada en LA SOCARRADA. CERVESA ARTESANAL PREMIUM DE XATIVA

El meu nom és Rafa Suñer, sóc de Xàtiva i estic llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de València. A més, tinc el títol d'Auxiliar en Arqueologia i el CAP ( Certificat d'Aptitut Pedagògica).

Als 22 anys vaig muntar la meua primera empresa dedicada als esdeveniments musicals. Després als 24 anys vaig obrir el pub Cap i Cua a Xàtiva que regentaria durant 11 anys, aquesta activitat la compaginava amb B-612, empresa de serveis turístics i culturals.

En l'any 2010, un molt bon amic meu, Sergio Iborra i jo iniciarem el projecte la Socarrada, una cervesa artesana amb mel de romer i romer, l'empresa va créixer i en 2013 muntarem Premium Beers From Spain, una planta cervesera per a la producció d'aquest líquid sagrat. Amb la nova planta neixen nus projectes com Er Boquerón, la primera cervesa del mon elaborada amb aigua de mar, Toro, on de la ma del grup Osborne, elaborarem una cervesa envellida en tonells de Pedro Ximénez o la més recent Orange Saison, cervesa amb mel de flor de taronger i taronja valenciana. Actualment, ocupe el lloc de Director de Producció i m'encarregue del funcionament de la planta i de la elaboració de noves receptes.

http://www.lasocarrada.com/

Focus Pyme y Emprendimiento La Costera - La Canal de Navarrés -Vall d'Albaida

martes, 22 de mayo de 2018

Focus Pyme y Emprendimiento La Costera - La Canal de Navarrés -Vall d'Albaida

Participa en el mayor evento de networking empresarial de la Costera, la Canal de Navarrés y la Vall d'Albaida

Focus Pyme y Emprendimiento es una iniciativa promovida y financiada en años anteriores por la Generalitat Valenciana, a través del Instituto Valenciano de Competitividad...

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar