Cerrar

es | val | en   

Focus Innova Pyme Comunitat Valenciana 2015

Publicado por admin.ej
miércoles, 28 de octubre de 2015

Si eres un empresari, autònom o t’estàs plantejant posar en marxa el teu propi projecte, estes són totes les activitats en les quals pots participar durant el Focus Innova Pime de la Comunitat Valenciana.


NETWORKING: Un dels punts clau en el desenvolupament empresarial és l'agenda de contactes i relacions comercials de l'empresa. Hem organitzat diferents modalitats de networking, tria la que millor s'adapte a les teues necessitats i inscriu-te:
     - Networking Express: trobada de 2 minuts en què cada participant manté converses amb altres per explicar el teu projecte o empresa.
     - Networking Cafè: sessió guiada per promoure l'intercanvi de targetes i el foment de nous contactes entre els assistents.
     - Commercial Pitch: Presenta el teu negoci i aprofita esta oportunitat per promocionar-te, ja estigues venent un producte, un servei o la teua pròpia empresa. El format de la presentació és lliure.
     - Vídeo Pitch: Tindràs una càmera i un tècnic a la teua disposició.
     - Tauler d'anuncis: pots deixar i també recollir en paper tot allò que t'interessa: targetes de visita, anuncis, etc.

2. MOSTRA D'EMPRESES: Coneix el potencial innovador de les empreses valencianes a través d'aquest espai destinat a estands virtuals i presencials.


3. ASSESSORAMENT EMPRESARIAL: Aprofita l'oportunitat gratuïta d'assessorament que t'ofereix Focus Innova Pime. Es tracta d'un espai en el qual experts en diferents temàtiques relacionades amb la creació i consolidació i el creixement d'empreses, oferiran informació i assessorament concret sobre qualsevol tema relacionat amb gestió empresarial, mercats, vendes, màrqueting digital i xarxes socials, reestructuració d'empreses, etc.


4. CONFERÈNCIES: Tria una o diverses temàtiques i inscriu-te en la sessió o sessions que més t'interessen, hi ha 80. El nostre objectiu és facilitar l'accés a tota la informació possible a través de diferents temàtiques com ara la Creació i gestió empresarial, Innovació i sectors emergents, Europa Oportunitats, Màrqueting, Xarxes Socials i TIC, Internacionalització, Finançament i Economia col·laborativa i social.


5. PREMIS PER A PIMES: No ho dubtes, participa! 5.000 euros per a cada premiat en una d'estes tres categories, el termini finalitza el 26 d'octubre.
      - Empresa de Recent Creació
      - Trajectòria Empresarial
      - Empresa Internacionalitzada


6. REPTES: Te plantejarem 6 reptes amb els quals es persegueix reconèixer el talent.


7. COMUNICACIÓ: Hi haurà un set de premsa pel qual passaran representants d'entitats, grups de treball i ponents de Focus Innova Pime 2015.

4.33
visitas hoy 1 · visitas total 8.824

Url: http://focuspyme.emprenemjunts.es/?op=63&n=1140

Comentarios

jorjor

jorjor - 30-10-2015

Aforament

Hola, 

m'agradaria saber si existeix la possibilitat d'assistir a determinades xerrades tot i que l'aforament ja està complet. És a dir, existeix la possibilitat d'anar la sala tot i no estar inscrit? Heu considerat la possibilitat de formar una borsa d'assistents davant la possibilitat que molta gent s'apunte per després no anar?

Gràcies

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 03:00

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar