Cerrar

es | val | en   

Focus Innova Pyme Comunitat Valenciana 2015

Publicado por admin.ej
miércoles, 28 de octubre de 2015

Si eres un empresari, autònom o t’estàs plantejant posar en marxa el teu propi projecte, estes són totes les activitats en les quals pots participar durant el Focus Innova Pime de la Comunitat Valenciana.


NETWORKING: Un dels punts clau en el desenvolupament empresarial és l'agenda de contactes i relacions comercials de l'empresa. Hem organitzat diferents modalitats de networking, tria la que millor s'adapte a les teues necessitats i inscriu-te:
     - Networking Express: trobada de 2 minuts en què cada participant manté converses amb altres per explicar el teu projecte o empresa.
     - Networking Cafè: sessió guiada per promoure l'intercanvi de targetes i el foment de nous contactes entre els assistents.
     - Commercial Pitch: Presenta el teu negoci i aprofita esta oportunitat per promocionar-te, ja estigues venent un producte, un servei o la teua pròpia empresa. El format de la presentació és lliure.
     - Vídeo Pitch: Tindràs una càmera i un tècnic a la teua disposició.
     - Tauler d'anuncis: pots deixar i també recollir en paper tot allò que t'interessa: targetes de visita, anuncis, etc.

2. MOSTRA D'EMPRESES: Coneix el potencial innovador de les empreses valencianes a través d'aquest espai destinat a estands virtuals i presencials.


3. ASSESSORAMENT EMPRESARIAL: Aprofita l'oportunitat gratuïta d'assessorament que t'ofereix Focus Innova Pime. Es tracta d'un espai en el qual experts en diferents temàtiques relacionades amb la creació i consolidació i el creixement d'empreses, oferiran informació i assessorament concret sobre qualsevol tema relacionat amb gestió empresarial, mercats, vendes, màrqueting digital i xarxes socials, reestructuració d'empreses, etc.


4. CONFERÈNCIES: Tria una o diverses temàtiques i inscriu-te en la sessió o sessions que més t'interessen, hi ha 80. El nostre objectiu és facilitar l'accés a tota la informació possible a través de diferents temàtiques com ara la Creació i gestió empresarial, Innovació i sectors emergents, Europa Oportunitats, Màrqueting, Xarxes Socials i TIC, Internacionalització, Finançament i Economia col·laborativa i social.


5. PREMIS PER A PIMES: No ho dubtes, participa! 5.000 euros per a cada premiat en una d'estes tres categories, el termini finalitza el 26 d'octubre.
      - Empresa de Recent Creació
      - Trajectòria Empresarial
      - Empresa Internacionalitzada


6. REPTES: Te plantejarem 6 reptes amb els quals es persegueix reconèixer el talent.


7. COMUNICACIÓ: Hi haurà un set de premsa pel qual passaran representants d'entitats, grups de treball i ponents de Focus Innova Pime 2015.

4.5
visitas hoy 1 · visitas total 10.142

Url: http://focuspyme.emprenemjunts.es/?op=63&n=1140

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar