Cerrar

CEEI Valencia · Banco de Ideas Emprendedoras - Programa Emprén

Passtiseria vegana i per a persones amb intolerancies.

Formulario público. Una vez cumplimentado el formulario podrá ser visitado y valorado por cualquier visitante, incluso no identificado, así como comentado por usuarios registrados. Una copia del mismo permanecerá en la cuenta del usuario .

Enviado: el viernes, 28 de octubre de 2022 a las 12:00

Rosaempar

Rosaempar

Estruch, Rosa Empar

Visitas: 243
  1. 1

    Título de la idea de negocio

    Passtiseria vegana i per a persones amb intolerancies.
  2. 2

    Descripción de la idea de negocio

    La idea es crear una passtiseria per a persones que sigen veganes i amb intolerancies alimentàries, ja que es mes habitual es que a les passtisseries hi ha molts pocs productes per a aquestes persones o directament no hi ha. Aquesta pastisseria tindria tot tipus de productes desde pa fins a pastisos, tambè donariem l'opció de fer encàrrecs de productes personalitzats per a qualsevol aniverssari o event. Per a la elaboració dels nostres productes ens abastirem de productors locals, productes ecològics i de cultiu sostenible i els productes que sobren al final del dia es portariem a algun menjador social o a alguna associació local per tal de no malbaratar ni tirar aliments i ajudar a la gent que mes ho necessite.

     
  3. 3

    Comentarios adicionales

    En aquest negoci treballlariem diferents ODS:

    3. Salut i benestar.

    10. Reducció de les desigualtats.

    12.Producció i consum responsable.

    Aquestos ODS es treballarien de la seguent manera:

    3.: Es fan productes per a les persones que son veganes i que tenen alguna necessitat alimentaria per a que tinguen al seu abast productes com podria ser el pa o productes de reposteria tant bàsics com una ensaimada o una coca i tambè tenim opcions per a les persones diabètiques o persones que tingen que fer diètes baixes en sal.

    10.: El menjar que sobra al final de la jornada es portaria a un menjador social o a alguna associació per a que pugen abastir a les persones mes necesitades i no desperdiciar res.

    12.: Contactartiem amb productors locals per a poder repecutir en la comunitat el nostre benefici i buscariem aquells que facen una producció sostenible.

     

     
  4. 4

    Descriptores, etiquetas o tags

    separados por comas

    pastisseria vegana, vegana, intoleràncies alimentàries,al·lèrgies alimentàries,solidaritat, sostenibilitat,pastisseria saludable,salud,consum responsable,producció responsable
  5. 5

    Indica tu centro de formación y tutor/a:

    IES Veles e Vents Grau de Gandia, Mabel Ferrairó.

Formulario origen:

Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=65&n=1097

Canal: CEEI Valencia

Publicado el 27/12/2021

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte toda la funcionalidad y una mejor experiencia, obtener estadísticas de tráfico, analizar el uso de la web y mejorar nuestros servicios.
Tienes disponible aquí nuestra política de cookies.
Puedes aceptar todas nuestras cookies pulsando el botón 'ACEPTAR' o configurar aquí tus preferencias.

Estrictamente necesarias +

Estas cookies son necesarias ya que permiten que el sitio web funcione correctamente, no se pueden desactivar.

Estadísticas +

Son las cookies que utilizamos exclusivamente con fines estadísticos para poder analizar cómo los usuasrios hacen uso de la web. Recopila información anónima tal como el número de visitantes del sitio, o las páginas más populares. Activar estas cookies nos permite seguir mejorando.

Funcionales +

Estas cookies son necesarias para el intercambio y presentación de contenidos de plataformas externas como youtube o de redes sociales como facebook, twitter o linkedin.

Marketing y publicidad +

Estas se utilizan para crear perfiles de usuario y analizar la efectividad de campañas publicitarias o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares..

GUARDAR AJUSTESACEPTO