CEEI Valencia · Banco de Ideas Emprendedoras - Programa Emprén
Passtiseria vegana i per a persones amb intolerancies.
Formulario público. Una vez cumplimentado el formulario podrá ser visitado y valorado por cualquier visitante, incluso no identificado, así como comentado por usuarios registrados. Una copia del mismo permanecerá en la cuenta del usuario .
Enviado: el viernes, 28 de octubre de 2022 a las 12:00
Estruch, Rosa Empar
1
Título de la idea de negocio
Passtiseria vegana i per a persones amb intolerancies.2
Descripción de la idea de negocio
La idea es crear una passtiseria per a persones que sigen veganes i amb intolerancies alimentàries, ja que es mes habitual es que a les passtisseries hi ha molts pocs productes per a aquestes persones o directament no hi ha. Aquesta pastisseria tindria tot tipus de productes desde pa fins a pastisos, tambè donariem l'opció de fer encàrrecs de productes personalitzats per a qualsevol aniverssari o event. Per a la elaboració dels nostres productes ens abastirem de productors locals, productes ecològics i de cultiu sostenible i els productes que sobren al final del dia es portariem a algun menjador social o a alguna associació local per tal de no malbaratar ni tirar aliments i ajudar a la gent que mes ho necessite.
3
Comentarios adicionales
En aquest negoci treballlariem diferents ODS:
3. Salut i benestar.
10. Reducció de les desigualtats.
12.Producció i consum responsable.
Aquestos ODS es treballarien de la seguent manera:
3.: Es fan productes per a les persones que son veganes i que tenen alguna necessitat alimentaria per a que tinguen al seu abast productes com podria ser el pa o productes de reposteria tant bàsics com una ensaimada o una coca i tambè tenim opcions per a les persones diabètiques o persones que tingen que fer diètes baixes en sal.
10.: El menjar que sobra al final de la jornada es portaria a un menjador social o a alguna associació per a que pugen abastir a les persones mes necesitades i no desperdiciar res.
12.: Contactartiem amb productors locals per a poder repecutir en la comunitat el nostre benefici i buscariem aquells que facen una producció sostenible.
4
Descriptores, etiquetas o tags
separados por comas
pastisseria vegana, vegana, intoleràncies alimentàries,al·lèrgies alimentàries,solidaritat, sostenibilitat,pastisseria saludable,salud,consum responsable,producció responsable5
Indica tu centro de formación y tutor/a:
IES Veles e Vents Grau de Gandia, Mabel Ferrairó.
Formulario origen:
Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=65&n=1097
Canal: CEEI Valencia
Publicado el 27/12/2021