Cerrar

es | val   

Els agents de l’ecosistema de la Marina Baixa preparen el seu focus Comarcal

La reunió va tindre lloc a l'ajuntament de Benidorm

Mostrar ampliado

Reunión Focus Marina Baixa 2018

Reunión Focus Marina Baixa 2018

L’1 de març va tindre lloc a Benidorm, la primera reunió del Comité Organitzador del Focus Pime Marina Baixa 2018, a la qual van assistir, junt a la regidora d’ocupació i Desenvolupament local, Maria Jesús Pinto, representants de les associacions JOVEMPA (Jóvens empresaris de la Marina Baixa), MEMBA (Dones Emprenedores de la Marina Baixa), AICO (Associació independent de comerciants), ABRECA-COBRECA (Associacions de bars i restaurants), AVIBE (Associació empresarial de Agències de viatge de Benidorm), INVAT.TUR i el CEEI (Centre Europeu d’empreses innovadores d’Elx)

Al citat encontre, es van comentar els resultats obtinguts al llarg de l’any 2017 al Projecte Focus Pime i Emprenedoria, una iniciativa promoguda i organitzada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que depén de la Conselleria d’Economia sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball al marc de la política de suport a l’emprenedoria  a la pime i que persegueix aglutinar al major nombre d’agents territorials de la Comunitat Valenciana. Alguns dels seus objectius són impulsar l’emprenedoria, fomentar la innovació a les pimes i generar sinergies entre les entitats participants.

En aquesta primera toma de contacte, les distintes entitats assistents, van reflexionar sobre temàtiques interessants entorn al sector immobiliari, les noves tecnologies, tendències de mercat i habilitats i actituds de l’emprenedor. Enguany, es barallen distints escenaris per a la celebració de l’esdeveniment. En les pròximes reunions es decidirà el lloc i la data de celebració.  

5
visitas hoy 8 · visitas total 1.611

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 01/03/2018 14:57

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15616

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 19:26

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar