Cerrar

es | val   

Els agents de la Vega Baixa es reuneixen per a organitzar el Focus Pime i Emprenedoria 201

Convega coordinarà la secretaria tècnica d’aquest esdeveniment

Mostrar ampliado

Reunión Focus Vega Baja 2018

Reunión Focus Vega Baja 2018

El passat 15 de març, es va portar a terme la primera toma de contacte per a posar en marxa la II Edició del Focus comarcal de la Vega Baixa.

La reunió celebrada a la seu de Convega, al Centre Cultural de Ciutat Quesada, va ser convocada pel CEEI Elx i per Convega i van assistir representants dels ajuntaments D’Albatera, Benejúzar, Benijófar, Jacarrilla, Los Montesinos, Orihuela, Rafal, Rojales, Daya Nueva, Pilar de la Horadada, Guardamar del Segura, Dolores i Catral. També va assistir ASEMVEGA.

A aquesta primera reunió, Joaquin Alcázar, director del CEEI Elx, va assentar les bases del Foucs Pyme i Emprenedoria i va comentar que els objectius són impulsar l’emprenedoria, fomentar la innovació a les pimes i generar sinèrgies entre les entitats participants. Rosa Mª Fernández, directora de Convega, va afegir que des de la seua entitat, es posaran tots els mitjans al seu alcans per a realitzar un Focus que beneficie a tots el agents de la comarca.

Al citat encontre, també es van comentar els resultats obtinguts al llarg de l’any 2017 al projecte Focus Pime i Emprenedoria, una iniciativa promoguda i organitzada per la Generalitat Valenciana, a través de L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, al marc de la política de suport a l’emprenedoria i a la pime i que busca aglutinar al major nombre d’agents territorials de la Comunitat Valenciana.

La reunió, que va durar aproximadament dos hores, va servir per a reflexionar sobre les possibles temàtiques per a l’esdeveniment i també per a barallar els distints escenaris per a la celebració del Focus.  

5
visitas hoy 3 · visitas total 1.621

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 16/03/2018 09:49

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15736

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 16:39

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar