Cerrar

es | val   

El GALP de Santa Pola presenta la seua estratègia de Creixement Blau al Focus

Participaran el 26 d’abril a una taula redona de Creixement Blau a Europa

El Grup d’Acció Local de Pesca de Santa Pola serà una de les entitats que participarà al Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó 2018. La gerent del GALP Santa Pola, Argentina Bonmatí, parlarà de les accions que estan realitzant dintre de l’estratègia de Creixement Blau proposta per La Unió Europea.

El GALP es va constituir com a organisme sense ànim de lucre en 2015 i el seu objectiu principal, durant aquests dos anys, ha sigut establir diverses accions i projectes per aconseguir un desenvolupament del territori de manera sostenible. Es tracta d’aprofitar i optimitzar els seus recursos naturals, com la pesca, els paratges naturals així com les zones costeres per a millorar l’economia i la qualitat de vida dels habitants de la localitat.

Entre els seus objectius principals es troba la millora de la competitivitat i de l’ocupació al sector pesquer i aqüícola, així com la millora de les competències de la població pesquera, atracció de jóvens o el disseny de nous instruments que garantissen una major optimització del medi natural i marí, entre altres.

Una de les particularitats del GALP és que les accions que treballen sorgixen d’un procés participatiu entre els diferents actors socials i econòmics de la localitat. D’eixa banda, associacions de comerciants, entitats esportives, club nàutic, confraries de pescadors, etc. participen als processos de desenvolupament de projectes. Les seues opinions i necessitats són importants, per això l’èxit es conjunt.

El pròxim 26 d’abril, no et pots perdre la intervenció dels membres del GALP al Focus Pime Baix Vinalopó. Es tracta d’una oportunitat per a conèixer alguns dels seus actuals projectes així com establir vincles per a realitzar col·laboracions futures.

¡Inscriu-te al Focus Pime i Emprenedoria i Aprofita per a fer networking!

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.105

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 12/04/2018 11:57

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15948

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 16:26

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar