Cerrar

es | val   

Juan Pablo Torregrosa presentarà el projecte MAESTRALE al Focus Baix Vinalopó

La iniciativa europea pretén promoure el Creixement Blau al Mediterrani  

El potencial del mar Mediterrani al desenvolupament i creació d’energies marines, està encara per explotar. Per aquest motiu, fa poc més d’un any va sorgir el projecte MAESTRALE, una proposta que persegueix, a través de diferents investigacions, l’optimització de les energies renovables marines. Al tractar-se d’un projecte de gran envergadura a nivell europeu, el Focus Pime Baix Vinalopó ha volgut comptar amb la participació d’un dels seus integrants, Juan Pablo Torregrosa, per a que explique les bases sobre les que es sustenta el projecte així com les àrees a les quals estan treballant actualment.

Maestrale, una iniciativa immersa dintre del projecte Interreg MED 2014-2020 i amb el suport de fons europeus, ha vinculat a diferents països de l’arc mediterrani. A través de la investigació, pretén generar un intercanvi d’opinions entre legisladors, empresaris i cuidadors que done lloc a iniciatives efectives que promoguen el Creixement Blau.

Juan Pablo Torregrosa, és responsable de projectes internacionals al CEEI Valencia i actualment també dirigeix i participa en altres projectes a més del Maestrale com són l’Enterprise Europe Network i Scale UP, que pertanyen a la Comissió Europea així com el projecte BIOVAL, el clúster biotecnològic de la Comunitat Valenciana.

El Creixement Blau segueix escalant posicions pel que fa al desenvolupament de l’economia i l’entorn que ens rodeja. Ja pots conèixer els últims avanços sobre aquesta estratègia de creixement sostenible al Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó.

El pròxim 26 d’abril t’esperem a Santa Pola. Inscriu-te ACÍ.  

5
visitas hoy 2 · visitas total 1.230

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 16/04/2018 10:40

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15971

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 10:02

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar