Cerrar

es | val   

El CEEI Elx rep la visita de L’alcaldessa de Xixona

Isabel López Galera s’ha reunit amb el director i la coordinadora de l’àrea de coneixement

Mostrar ampliado

Visita de la Alcaldesa de Xixona

Visita de la Alcaldesa de Xixona

Aquest dimarts, 2 de maig, l’alcaldessa de Xixona, Isabel López Galera, ha estat al CEEI Elx per a mantenir una reunió amb el director del Centre, Joaquín Alcázar i amb Arantxa Garcia, coordinadora de l’àrea de coneixement.

A la reunió, el director del CEEI Elx ha presentat els diversos projectes en els quals s’està treballant actualment com el Focus Pime i Emprenedoria, el mapa d’entitats i serveis a l’emprenedoria així com altres serveis de valor afegit per a les Pimes. Així mateixa, l’alcaldessa ha mostrar el seu interés en posar en marxa algunes d’aquestes iniciatives al seu municipi.

Isabel López, també ha aprofitat per a mostrar totes les accions que estan realitzant des de l’ajuntament, en matèria de revitalització d’empreses, captació de noves mercantils i promoció d’oficis tradicionals al municipi. Una d’aquestes accions és el pacte per l’ocupació de la comarca de l’Alacantí, que va ser firmat a finals de 2017 per set municipis: Xixona, Sant Vicent del Raspeig, El Campello, Sant Joan D’Alacant, Aigües, La Torre i Tibi i que ha permés accedir a una ajuda econòmica de la Generalitat i que té com a objectiu afavorir l’emprenedoria, la formació i la competitivitat de les empreses al territori.

5
visitas hoy 2 · visitas total 1.697

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 02/05/2018 14:39

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=16121

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 03:08

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar