Cerrar

es | val   

David Pino abordarà les línies estratègiques del cooperativisme al Focus Pime

El ponent sevillà serà un dels professionals invitats a l’esdeveniment

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Publicado el miércoles, 13 de junio de 2018 a las 12:43

El director d’Innovació i Economia social de l’Ajuntament de Sevilla, David Pino, serà un dels ponents invitats al Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó del pròxim dijous 28 de juny a Petrer. En la seua intervenció, parlarà de les línies estratègiques clau que fomenten el desenvolupament local i el cooperativisme, i que argumenten perquè aquest últim és una clara aposta per la innovació social del segle XXI.

Per a David Pino, la recuperació de les empreses, l’aliança amb les ONG, l’aliança amb el municipalisme, les cooperatives híbrides i el cooperativisme i moviments socials, formen les cinc línies sobre les quals es sustenta l’eclosió de noves propostes i oportunitats que afavorixen el desenvolupament i la innovació. Per aquest motiu, la seua ponència centrarà l’atenció en les oportunitats que oferix hui el mercat pel que fa a la innovació social i que estan relacionades amb el cooperativisme i el desenvolupament local.

David Pino té una dilatada experiència al món cooperatiu i d’economia social. Ha sigut soci fundador d’entitats com TRATEC, primera cooperativa a Espanya que va contractar amb Hisenda o FAECTA. A més,  ha dirigit l’Escola d’Estratègies, des d’on ha estudiat més de 2.000 projectes i col·laborat en la creació de més de 800 empreses, 300 de les quals són cooperatives. D’altra banda, Pino també ha treballat activament en el disseny de programes i metodologies formatives sobre Economia Social i Emprenedoria col·lectiva.

La seua vinculació amb el món del cooperativisme i l’economia social constata que la seua conferencia serà una font d’inspiració per als assistents ja que la seua experiència podrà contribuir a la localització de solucions a possibles problemes en qualsevol projecte emprenedor, així com a la creació de noves oportunitats.

Si encara no ho has fet, et recomanem que t’inscrigues al Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó per a conèixer de primera mà, experiències i professionals com David Pino.

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.120

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 13/06/2018 12:43

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=16416

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 18:01

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar