Cerrar

es | val   

Focus Pime Marina Alta arriba a Xàbia per a parlar d’economia blava i turisme esportiu

Empreses, professionals i emprenedors mostraran el potencial innovador d’aquestos sectors al territori

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Publicado el martes, 06 de noviembre de 2018 a las 13:48

Mostrar ampliado

Presentación Focus Pyme y Emprendimiento Marina Alta

Presentación Focus Pyme y Emprendimiento Marina Alta

L’esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria de la comarca de la Marina Alta ha sigut presentat hui a Dènia, a la seu dels Serveis Generals de Creama. El pròxim 22 de novembre, el Centre Cultural de Xàbia es convertirà en l’epicentre de l’economia blava i el turisme esportiu per a donar a conèixer les possibilitats de mercat existents a la comarca, relacionades amb aquestos sectors.

El president del CEEI Elx, José Javier García, ha explicat que aquesta jornada és una finestra oberta a totes aquelles persones que tenen inquietuds empresarials i que busquen ampliar el seu coneixement i informació per a llançar al mercat projectes viables i sostenibles en el temps. El regidor delegat de l'ajuntament de Xàbia en Creama, Francesc Camprubí, ha comentat que aquest esdeveniment dóna visibilitat a noves formes de negoci ja existents al territori, l’objectiu dels quals és aprofitar les possibilitats que ofereix el mar al llarg de l’any ja que pot ser una opció per a desestacionalitzar el turisme a la comarca. Camprubí ha donat a conèixer la qualitat d’alguns dels ponents i ha explicat que aquest esdeveniment també és una oportunitat per a generar sinèrgies amb altres empresaris i emprenedors que puguen donar lloc a projectes de col·laboració futurs. Finalment, Rosario Doneris, Gerent de Creama, agraïa al CEEI Elx la seua implicació en l’organització de l’esdeveniment i explicava que l’any passat van aconseguir reunir al voltant d’un centenar de persones i que enguany també s’espera una gran acollida.

L’encontre té com a objectiu ser una de les bases per a impulsar l’activitat emprenedora a la zona, fomentar la innovació dintre de les petites i mitjanes empreses així com presentar solucions aptes per a les diferents àrees de l’empresa per aconseguir una major competitivitat al mercat.

Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta es convertirà en un espai obert al coneixement en el qual professionals de sectors tan diversos com la pesca, l’hostaleria, el turisme o l’esport desgranaran idees i propostes interessants per a desenvolupar i donar amb noves fórmules de negoci claus per aconseguir un creixement exponencial al territori. Els interessants en assistir a l’esdeveniment, es poden inscriure al següent enllaç.  

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.156

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 06/11/2018 13:48

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17255

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 00:52

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar