Cerrar

es | val   

Focus Pime Marina Alta comptarà amb el testimoni de Alex Pella

El esportista d’elit parlarà de la importància d’obrir el mar a la societat

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Publicado el miércoles, 14 de noviembre de 2018 a las 12:22

No tot navegat pot dir que porta més de 300.000 milles a la seua esquena, ni tampoc que és possible recórrer l’equivalent a dos voltes al món en poc més d’un any. El navegant transoceànic, Alex Pella estarà a Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta per a parlar de tot açò i donar a conèixer altres aspectes del mar, fins ara desconeguts per a moltes persones.

Per al navegant Alex Pella, no hi ha repte que se li resistisca i és que als últims tres anys, ha aconseguit la victòria a la Ruta del Rhon, el Trofeu Julio Verne i el Transat Jacques Vabre. Sense oblidar el rècord obtingut a la Ruta del Té, el passat mes de febrer, i el seu debut a la Volvo Ocean Race.

Pella ha sabut adaptar-se a cadascun dels reptes que se li han plantejat al llarg dels seus 15 anys de trajectòria. Reptes que engloben no solament els projectes esportius als quals ha participat, sinó també les persones i embarcacions que han format part de cada desafiu.

Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta donarà a conèixer com Alex Pella ha sigut capaç de forjar una carrera professional des de cero i quins són els projectes personals que desenvolupa actualment, entre els quals es troba repetir la ruta que van seguir Fernando de Magallanes i Juan Sebastian Elcano a la primera volta al món, amb motiu del Quint Centenari d’eixa expedició.

Alex Pella considera que els reptes professionals han d’anar més enllà de la gesta esportiva. També podeN ser fonamentals per a mostrar aspectes clau d’un medi natural com és el mar i entendre i conèixer totes les possibilitats que poden brindar a la societat.

Si no vols perdre’t la interessant conferència que oferirà a la Casa de Cultura de Xàbia, el pròxim 22 de novembre, inscriu-te a l’esdeveniment i descobreix els valors que ho definixen com professional i com persona i que li han permés convertir-se en un referent internacional de l’esport nàutic.

S/V
visitas hoy 3 · visitas total 1.324

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 14/11/2018 12:22

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17297

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar