Cerrar

es | val   

Focus Pime Marina Alta mostrarà les possibilitats del turisme esportiu al territori

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Publicado el viernes, 16 de noviembre de 2018 a las 20:00

El turisme esportiu ha crescut significativament als últims anys. Al 2017 ja va suposar un 25% dels ingressos del sector a nivell mundial i es que cada vegada són més les persones que decidixen planificar un viatge amb una finalitat esportiva. L’esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta mostrarà, amb exemples i casos reals, com la comarca reuneix totes les característiques per a potenciar una alternativa turística diferent al conegut model de sol i platja.

L’objectiu d’aquest tipus de turisme no és únicament atraure altre perfil de turista, sinó també apostar per un creixement sostenible del territori que pot ser clau per acabar amb l’estacionalitat. Tal i com s’ha vist als últims anys, la innovació juga un paper rellevant per a complir amb les expectatives dels turistes que visiten el territori.

Una part important d’aquest turisme esportiu és l’oferta hotelera i d’allotjament que ha de sorgir al seu voltant. Sergio Baudot, director comercial de Sol i Mar Hotels, i Jon Hormaetxe, cofundador de Sun&Co seran dos dels ponents que abordaran a aquesta taula redona les accions emprenedores que han desenvolupat als seus projectes per atraure turistes a la Marina Alta, per mitjà d’experiències diferenciadores.

Telmo Leclercq, CEO de Leclercq Surfing i Ximo Sala, del Centre Excursionista de Pego també participaran a la taula redona sobre turisme esportiu. A més, la intervenció de Juan Pablo Signes, de Activa’t també serà molt il·lustrativa per a descobrir com fomentar i incentivar la pràctica esportiva i la millora de la gestió dels recursos.

Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta s’obri al territori per a donar a conèixer eines i altres formes de negoci que donen lloc a noves alternatives professionals i personals que suposen el creixement del territori. Apunta’t a la jornada i coneix aquestos casos d’èxit en primera persona.  

S/V
visitas hoy 3 · visitas total 1.497

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 16/11/2018 20:00

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=17311

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar