Cerrar

es | val   

Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó comptarà amb la ponència del Mixòleg Pepe Orts

Pepe Orts

L'expert il·licità en mixologia i botànica mostrarà com és possible aportar valor al món de la cocteleria 

L'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó pretén ser un reflex del valor de la innovació al món de la gastronomia i el turisme. Així, s'ha volgut comptar amb l'experiència de grans experts com és el cas del mixòleg botànic Pepe Orts, perquè aporten una visió real de la situació i siguen un fidel reflex del talent i l'experiència presents al territori.


El terme mixologia guanya cada vegada més força i interés al món de l'hostaleria. És un concepte que va més enllà del simple fet de barrejar o crear còctels. Quan es parla de mixologia es fa referència a la barreja de sabors, textures, aromes i, inclús, colors. Tot allò per mitjà de la investigació, la prova i la innovació. En eixe sentit, l'il·licità Pepe Orts s'ha convertit en un referent en l'ús de botànics en cocteleria gràcies a la seua passió i treball constant per a desenvolupar nous productes.


Actualment Pepe Orts és Brand Ambassor de Toque, la marca d'espècies prèmium i botànics líder en innovació. Aquest treball li ha permés investigar i augmentar els seus coneixements en l'ús de botànics, així com seguir creixent professionalment. El desenvolupament d'una col·lecció de botànics per a cocteleria que rep el nom de "Botanics for Mixology", ha sigut un dels seus últims projectes i a més, ha derivat en la creació d'una primera plataforma digital de formació de botànics i cocteleria creativa.

Orts ha sabut compaginar el seu treball com a mixòleg botànic amb el de formador i docent, ja que imparteix cursos en grans escoles gastronòmiques i als principals esdeveniments del sector.

La seua experiència i els èxits aconseguits en la seua carrera professional són el millor argument i el senyal indiscutible que la seua intervenció al pròxim esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó aportarà llum als assistents sobre les possibilitats que brinda la innovació i l'emprenedoria per a reinventar sectors i aportar valor i qualitat al món de la cocteleria. 

Si vols assistir a l'esdeveniment, pots inscriure't de forma gratuïta en www.focuspyme.com

S/V
visitas hoy 1 · visitas total 759

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 01/04/2019 12:57

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=18442

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 01:42

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar