Cerrar

es | val   

L'experiència de client serà un dels temes principals de Focus Pime i Emprenedoria

mesa redonda

Daniel Agar i Aristides Sanjuan debatran sobre el valor de la innovació per a generar experiència de client 

Aquest divendres, 12 d'abril, l'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó, dedicarà un espai a parlar d'experiència de client al sector turístic i gastronòmic protagonitzat pels professionals Daniel AgarAristides Sanjuan. Ells mostraran algunes idees sobre el valor de la innovació per aconseguir nous reptes en aquests sectors.

La digitalització, el tractament personalitzat o el treball de les emocions són factors clau quan es parla de gestió turística innovadora i les seues possibilitats com a factor diferencial pel que fa a la competència. A més, aquest fet pot ser determinant per a generar un creixement exponencial en empreses turístiques o en aquelles relacionades amb la gastronomia.

Actualment els clients volen viure noves experiències que es dirigisquen més enllà de passar una nit a un hotel o menjar en un restaurant. Per aquest motiu, l'oferta al sector hoteler i gastronòmic ha de proporcionar a cada client allò que exactament estava buscant i que de vegades, ni sabia que existia. 

Daniel Agar és soci fundador i director general de Sonart Hotels & Restaurants. Actualment la seua missió se centra a ajudar a hotels i restaurants a millorar la gestió dels mateixos amb l'objectiu de convertir els negocis en models d'èxit. La seua experiència i trajectòria professional li ha permés desenvolupar la seua capacitat per a detectar les oportunitats de mercat i arribar millor als clients. 

D'altra banda, Aristides Sanjuán és assessor en bars i restaurants i formador i tècnic de projectes a Pepe Orts Mixology team. La seua habilitat per a adaptar-se a cadascun dels projectes als quals ha participat, així com la seua experiència al sector fan d'ell un gran comunicador i transmissor d'idees. Eixe fet li ha permés créixer al sector i aconseguir tots els reptes que s'ha marcat. 

Aquests dos professionals obriran l'esdeveniment amb una xarrada col·loqui que pretén servir d'inspiració tant a aquelles persones que inicien la seua carrera al món del turisme i la gastronomia com a altres empresaris o innovadors que s'han estancat i busquen noves vies de creixement a les seues empreses.

L'esdeveniment, que començarà a partir de les 9.30 hores del divendres 12 d'abril, és gratuït. L'únic requisit per a assistir és inscriure's per mitjà del següent enllaç. 

3.676 visitas

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte toda la funcionalidad y una mejor experiencia, obtener estadísticas de tráfico, analizar el uso de la web y mejorar nuestros servicios.
Tienes disponible aquí nuestra política de cookies.
Puedes aceptar todas nuestras cookies pulsando el botón 'ACEPTAR' o configurar aquí tus preferencias.

Estrictamente necesarias +

Estas cookies son necesarias ya que permiten que el sitio web funcione correctamente, no se pueden desactivar.

Estadísticas +

Son las cookies que utilizamos exclusivamente con fines estadísticos para poder analizar cómo los usuasrios hacen uso de la web. Recopila información anónima tal como el número de visitantes del sitio, o las páginas más populares. Activar estas cookies nos permite seguir mejorando.

Funcionales +

Estas cookies son necesarias para el intercambio y presentación de contenidos de plataformas externas como youtube o de redes sociales como facebook, twitter o linkedin.

Marketing y publicidad +

Estas se utilizan para crear perfiles de usuario y analizar la efectividad de campañas publicitarias o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares..

GUARDAR AJUSTESACEPTO