Cerrar

es | val   

La gestió del talent digital, un dels temes de Focus Pime Alt i Mitjà Vinalopó 2019

pONENTES ALexia e Isabel

La transformació digital ha suposat un canvi cultural i una revolució als diferents sectors que conformen la societat i, conseqüentment, en el desenvolupament i gestió de les empreses. Així, la digitalització del talent suposa un eix fonamental per aconseguir l'èxit en la transformació del negoci, d'ací la importància de tenir-la en compte per a assegurar la competitivitat en les organitzacions. 

Segons dades de la Unió Europea, quasi la meitat de les ocupacions que es generen en 2020 tindran algun tipus de relació amb el món digital, la qual cosa explica el pes de la transformació del talent i per tant, d'aspectes clau dintre de les empreses com la flexibilitat, la formació constant, la capacitat d'adaptació o la immediatesa, entre altres.

En aquest sentit, des de les àrees de recursos humans tenen una llavor fonamental per davant, que ha de centrar-se en temes com la creació de nous llocs de treball digitals, la gestió del talent digital, la redefinició de llocs ja existents o la integració de la gestió del talent en l'estratègia de l'empresa.

Per tot això, Focus Pime i Emprenedoria Alt i Mitjà Vinalopó 2019 comptarà amb una mesa col·loqui en la qual les professionals Isabel Iglesias i Alexia Rouiller exposaran els principals reptes de la gestió del talent en temps de xarxes. 

Isabel Iglesias és directora de Sirania, un projecte que engloba a professionals de l'àrea de Recursos Humans i que posa el focus d'atenció en les persones. Encara que va estudiar dret, prompte va descobrir que la seua carrera professional estaria relacionada amb els recursos humans i des de l'any 2012 ha estat embarcada en diversos projectes relacionats amb ells. La seua capacitat per a adaptar-se als nous requeriments de la societat, així com la seua habilitat per a unir en un mateix còctel les xarxes socials amb els recursos humans la defineixen com a professional. A més, és autora, amb Daniel Sánchez, del llibre el dilema del directiu i docent en programes de la Universitat d'Alacant i ESIC.

D'altra banda, Alexia Rouiller és fundadora i tresorera de l'Associació Nacional de Big Data i Analytics (ANBAN), una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu fomentar activitats relacionades amb l'anàlisi de dades. La seua carrera professional sempre ha estat vinculada al tractament de les dades i a l'extracció d'informació. A més és màster en Big Data i processos industrials. 

El pròxim 27 de juny, l'auditori municipal de Salines presenciarà una xarrada col·loqui, en la qual s'abordaran els principals reptes als quals han d'enfrontar-se les empreses, pel que fa a la gestió del talent als negocis. Si no vols perdre't el pròxim Focus Pime i Emprenedoria, és el moment que t'inscrigues a l'esdeveniment de forma gratuïta. 

S/V
visitas hoy 6 · visitas total 686

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 11/06/2019 12:21

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=19058

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 11:56

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar