Cerrar

es | val   

Focus Pime i Emprenedoria Baix Segura 2017

banner focus Vega Baja 2017

Innovació en la Indústria Agroalimentària

el miércoles, 18 de octubre de 2017 de 09:00 a 13:30

Dónde:

Auditorio y Escuela de Música

Avenida de las Canteras

Benejúzar (Alicante)

Plazo finalizado

09:00-09:30 Recepció de participants 

09:30-09:45 Benvinguda a l’acte

Excm. Sr. Antonio Bernabé Bernabé, Alcalde de Benejússer i Sr. Adrián Ballester Espinosa, Vicepresident de la Diputació Provincial d'Alacant. 

09:45-11:00 Taller 1: Casos d’èxit al Baix Segura

L’objectiu d’aquest taller és conèixer, de primera mà, experiències d’empreses del territori que estiguen duent a terme innovacions al sector agroalimentari.

Ponents:

Moderadora:

Laura Martínez Carrasco, Professora titular d'universitat i directora del Grup d'investigació Economia, Política i Desenvolupament Agroambiental i del Medi Rural de la Universitat Miguel Hernández 

11:00-11:30 Coffee-break 

11:30-12:30 Taller 2: El comportament del consumidor, cap on orientar la innovació

Canviar la manera d’innovar a través de la diferenciació per col·locar-nos en una posició d’avantatge davant els nostres competidors, detectar senyals que ens permeten identificar oportunitats futures i assumir que tot ho haurem de fer a una velocitat que cada cop serà major, és el gran repte a què ens enfrontem actualment.

En el taller analitzarem noves formes d’innovar, l’aparició de nous models de negoci, noves formes de produir, entendre com gestionar consumidors hiperconnectats i informats que han canviat la seua actitud i comportament. Una reflexió necessària perquè les nostres solucions donen resposta als desitjos dels consumidores i ens ajuden a créixer i progressar plegats.

Ponent:

 

Modera el taller: 

12:30-13:30 PLENARI

MÀRQUETING 2.0 EN LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA

El sector agroalimentari està canviant, no n’hi ha dubte. Cada dia, agricultors d’arreu del món es fan la mateixa pregunta: si el món s’està digitalitzant, per què nosaltres no? La utilitat de les xarxes socials, el màrqueting digital o la social selling, en aquest sector, és realment alta si se sap treure profit a tots els seus avantatges.

Mai no es podia preveure que el creixement de la branca màrqueting vinculada als negocis a internet podia tindre tantes variants i especificacions diferents. Les tècniques de màrqueting online per aconseguir objectius en els nostres projectes són canviants i creixents de forma que és vital per a les nostres empreses, tenir constant formació sobre els diferents mètodes i estratègies innovadores de màrqueting a internet. De tot plegat parlarem en aquest plenari.

 

Presideix:

Francisco Álvarez Molina, Director General d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana

Ponent:

Andrés de España, Soci Fundador de 3DiDs Innovación y Desarrollo

Moderadora:

Margarita Brugarolas, directora del Departament d'Economia Agroambiental de la Universitat Miguel Hernandez.

 Descarrega't en aquest enllaç el programa en PDF de Focus Pime i Emprenedoria Baix Segura 20175
9.176 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar