Cerrar

  es | val   

  Impacte del món 4.0 en les persones

  Banner Focus Pyme y Emprendimiento Castellón 2017 c[;;;][;;;]

  Àrea Focus Innovació

  el jueves, 28 de septiembre de 2017 de 12:30 a 13:15

  Dónde:

  Auditorio y Palacio de Congresos de Castellón

  Sala B3 Industria 4.0. Nivel 1

  Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004

  Castelló de la Plana/Castellón de la Plana (Castellón)

  Plazo finalizado

  DESCRIPCIÓ

  Es podria dir que les bases de la Indústria 4.0 són els sistemes integrats i les instal·lacions intel·ligents de producció, que generen dades en temps real, sistemes que gestionen aquesta informació i infraestructures adaptables a les necessitats de producció a cada moment.


  En aquest sentit, l'èxit de les indústries 4.0 passa per cobrir una sèrie d'objectius. Un dels fonamentals és l'assignació eficaç dels recursos humans, tenint en compte les capacitats de les persones i els requeriments dels llocs de treball des del punt de vista físic, sensorial i cognitiu. Tot açò passa per tenir una descripció detallada i actualitzada tant de les competències dels treballadors i les seues capacitats físiques com de les necessitats dels llocs de treball i el seu disseny.


  En l'escenari actual, d'envelliment demogràfic i allargament de la vida laboral, és essencial controlar i entendre millor les relacions entre les condicions de treball i les persones al llarg de la seua carrera professional. A açò cal afegir la incursió dels robots com a nous “companys de treball”. Un important repte de la Indústria 4.0 és la interacció entre tots dos: persones i robots. Aquest nou escenari va a provocar una modificació de les nostres condicions de treball i en els perfils demandats.

   

   

  Esta sesión forma parte de:

  Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2017

  S/V
  2.369 visitas

  Comentarios

  josefcosoriano

  josefcosoriano - 27-09-2017

  Posibles incorporaciones para otros Focus futuros

  Creo que la Formacion se estga identificando como una varfiable muy importante de cara al futuro empresarial y la llegada de la 4ª revolucion Industrial, y me sorprende su no inclusion como Area Tematica en esta ocasion, espero que en el futuro se tenga en cuenta, especialmente por las noticias y previsiones de los cambios, no ya que se preven, sino que se estan viendo llegar.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
  Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

  Aceptar