Cerrar

  es | val   

  PLENARI VESPRADA: Innovació i creativitat en l'empresa, més enllà del gènere

  Banner Focus Pyme y Emprendimiento Castellón 2017 c[;;;][;;;]

  Àrea Focus Innovació

  el jueves, 28 de septiembre de 2017 de 16:30 a 18:00

  Dónde:

  Auditorio y Palacio de Congresos de Castellón

  Sala Cámara. Nivel 1

  Av. de la Mare de Déu del Lledó, 50, 12004

  Castelló de la Plana/Castellón de la Plana (Castellón)

  Plazo finalizado

  DESCRIPCIÓ:

  El plenari que tanca la jornada reunirà a les ponents entorn de l’emprenedoria i al paper de la innovació en les empreses. La transformació del paisatge empresarial és constant en tots els àmbits, recents estudis evidencien una major taxa de supervivència en aquelles empreses iniciades per dones, encara que és necessari visibilitzar el seu èxit. És el fruit indubtable del pas endavant donat per la dona en la societat en les últimes dècades, que en el món dels negocis s'ha traduït en el lideratge i l'execució de projectes empresarials.

  Per a afrontar els diferents problemes en l'entorn al que s'enfronta l'emprenedor, és clau una diferenciació clara enfront de la competència, amb la innovació com a principal instrument. Les ponents analitzaran les diferents formes per a innovar, i debatran per què la creativitat és una part indispensable del procés innovador o com les noves tecnologies poden maximitzar l'impacte del talent.

  D'altra banda, la taula redona abordarà l'experiència emprenedora des de la perspectiva de cadascuna de les ponents: quines dificultats han trobat en el camí, com han superat les mateixes, així com els errors que han comès i quines necessitats i/o suports han pogut trobar a faltar durant el camí. 

  Finalment, llançaran recomanacions per als homes i les dones que donen els seus primers passos en l'aventura empresarial. Perquè l’emprendoria no és una qüestió de gènere, sinó de talent, compromís i capacitat de convertir les idees en negocis viables i amb projecció.

   

  CLAUSURA:

  Després del plenari, la vicepresidenta, portaveu i consellera d'Igualtat i Política Inclusiva de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, clausurarà la macro jornada Focus Pime i Emprenedoria CV 2017.

   

  MODERA LA SESSIÓ:

  Oriana BrunoriPeriodista cultural especialitzada en comunicació de grans esdeveniments.

   

  Esta sesión forma parte de:

  Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2017

  5
  2.179 visitas

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
  Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

  Aceptar