Cerrar

es | val   

Certificat Online en Tècniques d'Emprenedoria Innovadora

Certificado en Técnicas de Emprendimiento Innovador

Ja està disponible la preinscripció al Certificat en Tècniques d'Emprenedoria Innovadora, l'acció formativa del programa UVemprén Campus

Comienzo: el lunes, 06 de julio de 2020 a las 10:00
Finaliza: el jueves, 16 de julio de 2020 a las 11:30

El Certificat en Tècniques d'Emprenedoria Innovadora és una acció formativa de nivell intermedi que convoca el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius en el marc del programa UVemprén Campus, una iniciativa de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) que compta amb el patrocini de Banco Santander a través de Santander Universidades.

El programa UVemprén Campus té com a objectiu oferir formació transversal per a l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat i egressats de la Universitat de València, adaptada a tots els nivells i a les necessitats dels seus projectes d'innovació. En aquest cas, el certificat en Tècniques d'Emprenedoria Innovadora permet a les persones emprenedores universitàries treballar i millorar idees de negoci innovadores amb el suport de personal emprenedor i professional d'àmplia experiència.

Per a això, comptaran amb quatre mòduls de cinc hores cadascun, en els quals cada ponent llançarà un repte a l'alumnat i posteriorment li donarà feedback sobre ell. Una vegada finalitzat el curs, que es desenvoluparà entre el 6 i el 16 de juliol, les persones participants en totes les sessions rebran un certificat del curs de 20 hores de duració.

El primer mòdul, “Noves maneres d'emprendre”, tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol. El segon mòdul, “Solució creativa de problemes”, s'estendrà entre el 8 i el 9 de juliol. El tercer dels mòduls, titulat “Models de negoci”, abastarà els dies 13 i 14 de juliol i, finalment, el quart i últim mòdul, “Comunicació efectiva”, es desenvoluparà entre el 15 i el 16 de juliol. El personal docent que impartirà aquests mòduls inclou a Lola Garzón, del Departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València, José Luis Martín Corvillo, expert en metodologies participatives, Emilio Gallego, CEO de Umanick Technologies, i Javier Pagán, director de la Fundación Educativa Activa-T.

Així mateix, és important assenyalar que Santander Universidades ofereix 20 beques per a participar en aquest curs. Tota la informació sobre el mateix i la preinscripció es pot trobar en aquest enllaç.

5
visitas hoy 3 · visitas total 471

Usuario: UVempren

Empresa: UVemprén

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 25/06/2020 13:19

Url: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=14&n=17273

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar