Cerrar

es | val   

Focus Pime i Emprenedoria

Publicado por admonEJS
jueves, 15 de octubre de 2015

Mostrar ampliado

Focus Pyme y Emprendimiento

Focus Pyme y Emprendimiento

Sobre nosaltres

Focus Pime i Emprenedoria és el projecte públic-privat que engloba tots els agents de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana amb els objectius d'impulsar la competitivitat empresarial en els sectors tradicionals i emergents, dinamitzar l'emprenedoria innovadora a tot el territori i identificar-la amb un mateix marc que recalque la importància de la cultura empresarial a la Comunitat Valenciana.

Focus Pime i Emprenedoria consta d'un esdeveniment central, que any rere any es consolida com la major trobada d'emprenedors de la Comunitat Valenciana; i de diferents esdeveniments de dinamització territorial/sectorial, que es desenvolupen al llarg de tot l'any en diferents punts del territori, a càrrec de les entitats de suport a l'emprenedoria i la pime.

La 11a edició de Focus Pime i Emprenedoria tindrà lloc el 3 de novembre de 2016 a Alacant i es desenvoluparà al Centre Cultural Las Cigarreras. Serà la primera vegada que l'esdeveniment central es trasllade a la província d'Alacant, iniciant així un procés de rotació territorial segons el qual, l'any que ve se celebrarà a Castelló i el següent, a València.

Focus Innova Pime 2016 està promogut i organitzat per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alacant i la Xarxa de Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEI) de la Comunitat Valenciana (Alcoi, Elx, Castelló i València).

A qui ens dirigim?

L'esdeveniment central de Focus Pime i Emprenedoria és una trobada empresarial que focalitza el seu públic objectiu en:

PIMES innovadores i autònoms amb capacitat ràpida de creixement. Projectes de recent creació que necessiten créixer, buscar noves idees, assessorament, finançament o presentar la seva empresa, etc.

Empreses consolidades que busquen finançament per desenvolupar noves línies de negoci; trobar noves idees i tendències que li permetin innovar; fer networking i vendes, generar sinergies, captar nous clients i trobar partners estratègics; ampliar les seves fonts d'informació, de formació i assessorament.

Emprenedors que volen desenvolupar una idea de negoci o busquen oportunitats per innovar. Entitats i institucions que presten serveis a pimes i emprenedors.

4.33
19.912 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar