Cerrar

es | val   

Focus Pime Marina Alta mostrarà com emprendre amb la natura com aliada

Mostrar ampliado

Ponentes mesa redonda La economía azul en la comarca

Ponentes mesa redonda la economía azul en la comarca

Quines possibilitats ofereix el mar en el desenvolupament de nous models de negoci? Com potenciar la natura per a desestacionalitzar el turisme? És possible fer front a nous desafius mediambientals? Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta donarà a conèixer casos d’èxit que han sabut aprofitar les possibilitats del mar i la natura per a crear serveis que donen a conèixer el territori i potencien el valor de l’economia blau a la comarca.

La taula redona que inaugurarà la jornada, posarà el focus d’atenció en el treball que desenvolupen diverses empreses al territori en el marc de l’economia blau. Projectes que han aconseguir trobar noves vies de negoci capacitades per a generar consciència social i que tenen en compte l’entorn.

La creadora de ‘Conta’m un port’, Micaela García, parlarà de com, per mitjà del seu projecte, busquen apropar les tradicions i la vida dels pescadores a la societat amb visites guiades al voltant del port pesquer de Calp. Paco Gracia, fundador de Trip&Feel també participarà en la taula redona per a explicar com treballen en el foment de la pesca turisme. Es tracta d’altre tipus de pesca sostenible que apropa les persones a aquesta activitat per mitjà de diversos programes que donen a conèixer el treball dels pescadors.

Carlos Bañuls, fundador de Naturalismo Life, Itziar Colondro, cofundadora de Magic&Natura i Jaume X. Soler, director de Serveis Agroambientals Marina Alta, completaran la taula per tal de mostrar i argumentar com, amb les seues empreses, han sabut fer del contacte amb la natura, una experiència única.

Aquestos cinc emprenedors han aconseguit unir entorn i natura amb aquells aspectes que millor definixen la comarca com són el turisme, la gastronomia o la cultura amb la finalitat de fer d’eixe vincle, alternatives empresarials que aporten valor al territori.

Des del CEEI Elx, t’animem a que t’inscrigues a aquest esdeveniment que celebrarem el pròxim 22 de novembre al Centre Cultural de Xàbia. Una oportunitat per a trobar inspiració en aquells que ja han donat el pas endavant i han vist en l’entorn el aliat perfecte per aconseguir els seus objectius amb un projecte emprenedor.

S/V
2.228 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar