Cerrar

es | val   

CEEI Alcoi – València incorpora 85 noves entitats al Mapa de Servicis a l’Emprenedoria

Centro Europeo de Empresas Innovadoras Valencia (CEEI Valencia)

Centro Europeo de Empresas Innovadoras Valencia (CEEI Valencia)

Publicado el miércoles, 09 de enero de 2019 a las 18:43

Mostrar ampliado

Mapa Emprendimiento CEEI Valencia

Mapa Emprendimiento CEEI Valencia

Els CEEI de la Comunitat Valenciana continuen treballant en la creació i el desenvolupament del Mapa d’Entitats i Servicis a l’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana. Durant l’any 2018, CEEI Alcoi - València ha incorporat 85 noves entitats, a més d’incrementar la informació sobre la intensitat de servici que presten algunes de les entitats ja existents en el mapa.

Este mapa s’utilitza com a una ferramenta bàsica de consulta que geolocalitza les entitats de la Comunitat Valenciana que presten servicis d’emprenedoria, creació i creixement a emprenedors i empreses. Gràcies a esta geolocalització i al cercador, permet detectar quins tipus d’entitats (organismes públics, cambres de comerç, associacions, acceleradores, parcs empresarials, etc.) presten determinats servicis (tramitació, innovació, assessorament, ajudes...) en una zona concreta.

Esta iniciativa, promoguda per IVACE, va començar l’any 2017 i actualment té registrades més de 400 entitats de suport a l’ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana.

Al llarg de l’any, CEEI València ha organitzat diverses reunions amb els agents del territori per tal d’aprofundir en la millora de la ferramenta i de fer conéixer i incentivar el seu ús a la Comunitat.

El Mapa d’Entitats i Servicis a l’Emprenedoria a la Comunitat Valenciana és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

www.mapaemprendimientocv.com

 

5
visitas hoy 1 · visitas total 2.751

Usuario: sanmemlau

Empresa: Centro Europeo de Empresas Innovadoras Valencia (CEEI Valencia)

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 09/01/2019 18:43

Url: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=17704

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar