Cerrar

es | val   

Santander X Tomorrow Challenge

Santander X Tomorrow Challenge dotarà amb 1.000.000 € a les millors idees per als problemes post COVID-19

UVemprén

UVemprén

Publicado el jueves, 21 de mayo de 2020 a las 12:21

Mostrar ampliado

Santander X Tomorrow Challenge

Santander X Tomorrow Challenge

Santander X Tomorrow Challenge és un repte global per a emprenedors, dotat amb 1.000.000 €, per a les 20 millors idees que busquen solucionar els problemes post COVID-19 de la societat. Aquesta iniciativa està secundada per la Universitat de València a través del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades.

Aquest programa s'estructura en quatre categories, que reuneixen alguns dels principals desafiaments que planteja la nova situació que ha generat la pandèmia global del coronavirus. El primer d'aquests desafiaments és la creació de llocs de treball, centrat en reduir la desocupació i incrementar l’auto-ocupació. El segon desafiament és la transformació de les competències professionals, o com les persones poden desenvolupar noves habilitats per a convertir-se en professionals més competitius en l'escenari post COVID-19.

El tercer dels desafiaments s'articula entorn de la reinvenció i reobertura de negocis i indústries, buscant les maneres que les empreses ocupen els nous mercats generats després de la pandèmia. Finalment, l'últim repte se centra en l'aparició de noves oportunitats de negoci en un mercat global totalment diferent al que hem conegut fins ara.

Cadascuna d'aquestes categories disposa de la seua pròpia convocatòria i formulari d'inscripció. Les persones emprenedores que desitgen inscriure's tindran de termini fins al dia 2 de juliol. Les candidatures seran valorades per un jurat format per dotze representants de l'ecosistema emprenedor i directius de Banco Santander. Aquesta iniciativa contempla cinc premis de 20.000 euros en cadascuna de les categories.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar aquest enllaç.

5
visitas hoy 4 · visitas total 330

Usuario: UVempren

Empresa: UVemprén

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 21/05/2020 12:21

Url: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=21826

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar