Cerrar

es | val   

Itinerari per a la Creació i Consolidació d'Empreses

Cartel Itinerario on line para la Creación de Empresas

Hasta el martes, 20 de octubre de 2020

Valencia Activa

Valencia Activa

Publicado el miércoles, 07 de octubre de 2020 a las 16:00

Itinerari per a la Creació i Consolidació d'Empreses (12a Edició)

Categoria: Emprenedoria

Modalitat: On-line

Lloc de realització: format online

Descripció:

Programa orientat a secundar i fomentar la creació d'empreses. Està dirigit a persones promotores dels propis projectes, que al llarg del programa desenvoluparan el seu Model de negoci i el seu Pla d'empresa sobre la base de la seua idea de negoci.

En el desenvolupament d'aquesta acció formativa s'usarà una metodologia que a conjumina continguts teòrics amb aplicació pràctica a través de dinàmiques empresarials i de grup, amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament dels projectes emprenedors.

El programa compta amb 100 hores de duració, en les quals s'aplicaran eines de gestió empresarial com el Business Model Generation - Canvas, Lligen Startup, Disseny de Producte Mínim Viable (MVP), Design Thinking aplicat, Segmentació de clients, Cash Management, etc.

PROGRAMA:

Module 1. Creativitat i Model de Negoci (8 hores)

Mòdul 2. Màrqueting i Gestió Comercial (28 hores)

Mòdul 3. Processos i Recursos Humans (8 hores)

Mòdul 4. Dret empresarial i Gestió Fiscal (8 hores)

Mòdul 5. Gestió Economicofinancera (24 hores)

Mòdul 6. Tutories grupals (12 hores)

Mòdul 7. Exposició oral i *Elevator *Pitch (12 hores)

Podran presentar projectes empresarials per a poder accedir a l'Itinerari per a la Creació i Consolidació d'Empreses, aquelles persones que complisquen amb els següents requisits:

- Que, individualment o en grup, no hagen constituït la seua empresa o l'hagen constituïda amb posterioritat a l'1 de gener de 2019.

- Que l'empresa tinga el domicili fiscal en el municipi de València, o en cas de no estar constituïda, que una de les persones promotores del projecte estiga empadronada en el municipi de València, en tots dos casos amb una antelació mínima de tres mesos a la data de presentació de sol·licitud.

- Que no hagen participat en cap edició anterior de l'Itinerari per a la Creació i Consolidació d'Empreses.

La formació de 100 hores de duració, és gratuïta, i serà impartida de manera online per l'equip de tècnics de CEEI València, experts en assessorament empresarial. Les sessions combinaran contingut teòric, juntament amb sessions d'acompanyament i orientació pràctica. Es configurarà una comunitat virtual per als participants on podran accedir a les sessions online, materials, xats, eines.

Com a treball de curs i per a garantir l'assistència, les persones promotores dels projectes presentaran un Model de Negoci i un Pla d'Empresa sobre la base de la seua idea de negoci.

Requeriments mínims:  Persones físiques que tinguen una idea de negoci i vulguen dur-la a terme i/o empreses la constitució de les quals siga posterior a l'1 de gener de 2019.

Data d'inici: 26/10/2020

Data de finalització: 31/12/2020

Duració 100 hores

Horari: 25 sessions de 9:30h - 13:30h

Nombre de places: 30

Data inicie matrícula 07/10/2020

Data finalització matrícula 20/10/2020

5
1.553 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar