Cerrar

es | val   

La Universitat de València presenta una nova edició del programa UVemprén Campus amb 480 beques per a formació en emprenedoria

Aquest programa de formació en emprenedoria per a tots els nivells compta amb 480 beques per a alumnat i alumni de la Universitat de València

UVemprén

UVemprén

Publicado el lunes, 29 de marzo de 2021 a las 12:54

Mostrar ampliado

UVemprén Campus 2021

UVemprén Campus 2021

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén), presenta una nova edició d’UVemprén Campus, el programa de formació en emprenedoria per a tots els nivells que enguany compta amb 480 beques per a alumnat i persones titulades per la Universitat de València en els nivells inicial i intermedi.

Aquestes beques són finançades gràcies al conveni de col·laboració signat amb Banco Santander per a impulsar el Campus UVemprén-Santander Universidades. Les ajudes eximiran del pagament de les despeses del curs a totes les persones beneficiàries, que a més podran obtindre un certificat acreditatiu de la formació rebuda.

Aquesta formació es desenvoluparà durant l'any 2021 i inclourà cursos que abasten diferents aspectes de l'emprenedoria, com la creativitat, el màrqueting, les finances, la cerca d'inversors o l'emprenedoria sostenible, entre altres. Per a això, es comptarà amb professorat propi de la Universitat de València i també amb persones expertes de diferents àmbits empresarials.

Els cursos d’UVemprén Campus es divideixen en tres nivells. El nivell inicial està orientat a l'alumnat interessat en l'emprenedoria, però que no disposa encara d'un projecte definit. Els cursos d’aquest nivell són d'entre 4 i 6 hores, a realitzar en una o dues jornades. El primer dels cursos serà la 2a edició de «Emprenent en l'economia del dònut», que serà impartit per Pau Sendra, professor del Departament de Direcció d'Empreses, el pròxim 28 d'abril.

La formació de nivell intermedi es dirigeix a l’alumnat i persones titulades de la Universitat de València que tinguen un projecte a desenvolupar. Aquesta formació els dotarà d'habilitats i competències necessàries per a dur-ho a terme. Precisament, aquest és l'objectiu de la 2a edició del Certificat en Tècniques d'Emprenedoria Innovadora, el termini d'inscripció en el qual estarà obert fins al pròxim 26 d'abril.

Finalment, per a la formació de nivell expert es convocaran 20 beques per a cobrir les despeses de matrícula en el títol propi d'Expert Universitari en Startup Management, dirigit a aquelles persones interessades a aprendre a emprendre i que tinguen interés a impulsar una idea de negoci o un projecte innovador.

Tota la informació sobre els cursos dels diferents nivells d’UVemprén Campus es pot consultar en aquest enllaç.

5
3.502 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar