Cerrar

es | val   

Focus Pime y Emprenedoria Baix Vinalopó 2018

CABECERA FOCUS BAIX VINALOPÓ 2018 CAST

Creixement Blau

el jueves, 26 de abril de 2018 de 09:30 a 13:45

Dónde:

Castillo Fortaleza de Santa Pola

Sala Baluarte del Duque de Arcos

Plaza del Castillo, s/n

Santa Pola (Alicante)

Contacto:

Plazo finalizado

09:30-10:00 

Recepció de participants i apertura institucional. 

10:00-11:00   

Taula redona: El creixement blau a Europa.

Aquesta taula redona tractarà el creixement blau a la Comissió Europea. Una estratègia a llarg termini de suport al creixement sostenible dels sectors marí i marítim, que reconeix la importància dels mars i oceans com a motors de l’economia europea pel seu potencial per a la innovació i el creixement. És la contribució de la Política Marítima integrada en la consecució dels objectius de l’estratègia 2020 per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

 

INTERVENEN

  • El paper del grup d’acció local de Pesca en l’estratègia europea de creixement blau” a càrrec de Argentina Bonmatí, gerent de GALP, Just Baile i José Manuel Pérez, col·laboradors tècnics de
  • “Projecte europeu MAESTRALE” a càrrec de Juan Pablo Torregrosa, International Projects al CEEI Valencia i coordinador del Projecte Maestrale
  • Projecte H2020 DEMOGRAV13” a càrrec de Javier Abanades, responsable d’innovació en projectes Offshore. Divisió d’energies renovables a TYPSA. 

MODERA 

11:00-11:30    

Coffee break 11:30-12:00    

Aliments 5S: tecnologia i sabor per a una alimentació saludable

El aliments del benestar milloren la qualitat de l’alimentació, amplien l’esperança de vida i redueixen les possibilitats de contraure certes malalties. Cada vegada, més consumidors s’interessen per aquestos aliments, que a més del seu valor nutritiu, són beneficiosos per a la salut del consumidor. Les variacions als patrons de l’alimentació tradicional (Dieta Mediterrània) han generat una nova àrea de desenvolupament i innovació a l'industria dels aliments.

En aquesta sessió es posarà en valor la tendència actual denominada “Aliments 5S” per a l’elaboració i consum de plats i/o aliments elaborats: sans, segurs, apetitosos, sostenibles i socialment acceptats.

 

INTERVÉ

José Ángel Pérez Álvarez, Catedràtic de la UMH i Vicerector Adjunt d'Investigación i Innovació a la Universitat Miguel Hernández de Elx 

12:00-12:45 Taula redona: Innovació i sostenibilitat 

L’objectiu d’aquesta taula és conèixer, de primera ma, experiències d’empreses de la comarca que estan innovant dintre de la denominada economia blau.

INTERVIENEN 

  • Carolina Lazcano RojasCEO de Iberogen, biotecnologia al servici de la indústria veterinària, agroalimentària i ramadera, i realització d'estudis de sostenibilitat. 
  • Alain Hierro, gerent de DROPSONUn nou tractament de l'aigua sanitària i domèstica. 
  • Jose Luis Torregrosa Andreu, CEO de Alpha Spirit, innovació en pinsos d’animals amb base de pescat i processos productius sostenibles.
  • Daniel Puerto Garcia, Chief Executive Officer a Ilice Photonics: sistemes de visió artificial al camp de la inspecció de qualitat de productes pesquers i la tecnologia làser per al manteniment dels cascos dels vaixells i el seu consum de combustible. 

MODERA

José Ángel Pérez Álvarez, Catedràtic de la UMH i Vicerector Adjunt d'Investigación i Innovació a l'Universidad Miguel Hernández de Elx.   

12:45-13:45  Taula redona: Turisme i Desenvolupament blau 

El sector del turisme coster i marítim forma part de l’estratègia de “creixement blau” de la UE pel seu potencial especial per a impulsar una Europa intel·ligent, sostenible i integradora.

En aquesta taula, es presentarà la situació actual de l’industria nàutica i la importància de la mateixa dintre del sector turístic de la província d’Alacant. D’eixa banda, es parlarà de les oportunitats de negoci que presenta aquest sector.

 

INTERVENEN:

MODERA

José Javier García Zamora, President del CEEI Elche.Financian:

IVACE Instituto Valenciano de Competitividad EmpresarialFondos Feder

Organizan:

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)
5
visitas hoy 4 · visitas total 3.893

Usuario: opoveda

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 05/04/2018 12:13

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=13371

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 17:13

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar