Cerrar

es | val   

Comença el camí del Focus Alt y Mitjà Vinalopó 2018

La primera reunió es va realitzar al municipi de Petrer

Mostrar ampliado

Comité organizador Focus

Comité organizador Focus

Mostrar ampliado

Reunión Focus Alto y Medio Vinalopó 2018

Reunión Focus Alto y Medio Vinalopó 2018

El passat 20 de febrer,  es va celebrar la primera reunió per a començar els preparatius del Focus Comarcal Vinalopó, que unirà a dos comarques de la Província D’Alacant: Alt i Mitjà Vinalopó. Aquesta primera toma de contacte es va realitzar a les instal·lacions del Ajuntament de Petrer.

L’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, va ser l’encarregada de donar la benvinguada als assistents abans de cedir la paraula a David Morcillo, Regidor de Desenvolupament Local i Turisme del Ajuntament de Petrer i posteriorment a Joaquín Alcázar, Director del CEEI Elx.

Al encontre, es van comentar els resultats obtinguts al llarg del 2017 al Projecte Focus Pime i Emprenedoria, una iniciativa promoguda i organitzada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en el marc de la política de suport a l’emprenedoria i a la pyme. Aquest organisme perseguix aglutinar el major nombre d’agents territorials de la Comunitat Valenciana i entre els seus principals objectius es troba impulsar l’emprenedoria, fomentar la innovació a les pimes i generar sinergies entre les entitats participants.

Les entitats que van estar presents a la reunió van ser els Ajuntaments de Petrer, Villena, Elda, Salinas, Biar i Pinoso i associacions com Adlypse, Jovempa, Caixa Petrer, PBC Coworking,  Avecal, Creu Roja Espanyola, Fevecta, Sense Barreres y Cocemfe.

La primera reunió ha servit de reflexió a les distintes entitats assistents sobre les possibles temàtiques en torn a les quals podria girar aquest nou Focus. Es va destacar l’interés per l’Economia Social i el foment al cooperativisme. Enguany, s’estudien diferents escenaris per a la celebració de l’esdeveniment. Serà a les pròximes reunions on es decidisca el lloc, la data i la temàtica.  

5
visitas hoy 13 · visitas total 1.666

Usuario: ARANTXA

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 22/02/2018 12:25

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=15549

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 19:26

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar