Cerrar

es | val   

L’impacte econòmic de la nàutica de recreació, altre dels temes del Focus Baix Vinalopó

El responsable de l’àrea tècnica d'ANEN, Jose Luis Fayos, exposarà les dades més rellevants del sector

Des de la seua fundació, a 2006, l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN) té com a objectiu donar suport al teixit industrial i empresarial de la nàutica de recreació, un sector estratègic per a l’economia que es troba en plena transformació. El responsable de l’àrea tècnica i internacionalització d’ANEN, Jose Luis Fayos, estarà al Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó 2018 per a exposar els temes més rellevants de l’últim estudi que han realitzat sobre l’impacte econòmic del sector nàutic.

La innovació i la sostenibilitat, cada vegada, guanyen més pes a un sector que evoluciona i que entén que el respecte a l’entorn en el qual es desenvolupa, és crucial per aconseguir un creixement en el temps.

Anen està integrada per diferents empreses i entitats que formen part de la nàutica de recreació a Espanya como són associacions nàutiques autonòmiques, drassanes, grans embarcacions, empreses de motors, electrònica i electricitat, accessoris i serveis així com de charters, escoles nàutiques, instal·lacions nàutic-esportives, premsa i asseguradores,entre altres. Un factor més que argumental per a entendre la importància que ha adquirit al sector.

Anen també compta amb el suport de grans organismes i entitats públiques. Això es deu a la importància del sector com a dinamitzador de l’economia del país. No solament pel nombre d’empreses implicades i l’ocupació que genera, sinó també per la seua capacitat per arrastrar a altres sectors com el turisme o la gastronomia, així com per la seua contribució a la cohesió social i territorial.

Jose Luis Fayos, posarà en valor els aspectes més destacables que confirmen l’eixida de la nàutica de la crisis i el seu interés i suport a les noves propostes i idees emprenedores que aposten per l’evolució i creixement del sector.

Si vols conèixer de primera mà aquestes dades i crear relacions que donen ales al teu projecte o idea emprenedora, el Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó t’espera el pròxim, 26 d’abril, a Santa Pola.

 

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.072

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 24/04/2018 15:00

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=16055

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 10:27

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar