Cerrar

es | val   

Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta 2018

Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta[;;;][;;;]

Economia blava i turisme esportiu

el jueves, 22 de noviembre de 2018 de 09:00 a 14:00

Dónde:

Centro Cultural Xàbia

Plaça de Baix, 6, 03730

Xàbia/Jávea (Alicante)

Obtén aquí tu acreditación

Plazo finalizado

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada, anys anteriors, per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dintre de la seua política de suport a l’emprenedoria i a la Pime i ha comptat amb el cofinançament dels fondos FEDER de la Unió Europea, dintre del programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. 

Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta, reunirà experiències empresarials d’èxit al territori, ponents de luxe i entitats representatives de l’ecosistema emprenedor amb l’objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l’emprenedoria social.

L’esdeveniment està dirigit a pimes amb necessitats d’innovació, pimes de sectors madurs, empreses joves innovadores, emprenedors amb projectes empresarials en fase de preincubació, incubació o creació d’empresa i potencials emprenedors.
PROGRAMA09:00-09:30 

Recepció de participants. 

09:30-09:45 

Apertura institucional. 

 09:45-11:00  

Taula redona: L'economia blava a la comarca

L’objectiu d’aquesta taula és conèixer de primera mà, experiències d’empreses del territori que han innovat dintre de l’economia blava. Així, comptarem amb la presència de Joaquín Alcàzar Cano, director de CEEI Elx, que ens donarà una visió amplia sobre l’economia blava i les oportunitats de negoci que ofereix aquet nou plantejament econòmic.

 

Intervenen:

 11:00-11:30     

Networking Café.

 11:30-12:45      

Taula redona: el turisme esportiu a la comarca.

L’objectiu d’aquesta taula és conèixer de primera mà, experiències d’empreses del territori que  estiguen realitzant innovacions al sector del turisme esportiu. En aquesta ocasió, José Francisco Mancebo, director del Patronato provincial de Turismo Costa Blanca,  farà una introducció sobre la situació del sector i el seu funcionament.

 

Intervenen:

  

12:45-13:45     

Conferència: Emprenedoria "Com construir una carrera esportiva des de cero".

 

En aquesta conferència, Alex Pella, navegant oceànic i un dels millors navegants de la seua generació, ens contarà com ha sigut la seua trajectòria professional. Emprenedor nat, excel·lent mariner i regatista, Alex posseïx unes qualitats humanes admirables. És el primer i únic espanyol que ha guanyat una regata transoceànica en solitari: la ruta del Ron.

Amb el pas dels anys, Alex s’ha especialitzat en Navegació oceànica amb tripulació reduïda, en solitari i a dos. El seu currículum és extens i variat, en ell destaca la seua gran capacitat per a encadenar projectes i singlatures.

Als seus més de 15 anys com a professional, ha completat més de 300.000 milles nàutiques. Destaca en la navegació en solitari, on ha aconseguit els seus majors èxits.

 

Modera:13:45  

Tancament Institucional.

A càrrec de  José Javier García, President del CEEI Elx i Rosario Donderis, Gerent de CREAMA.

 

 
DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DE L'ESDEVENIMENTACREDITACIONS

Per a assistir a l'esdeveniment has de, a més d'inscriure't(botó blau, més amunt), portar tu acreditació, impresa o en el mòbil. T'anem a enviar l'acreditació al teu correu, però si ho desitges, també la pots obtenir fent clic en AQUEST ENLLAÇ.

Financian:

IVACE Instituto Valenciano de Competitividad EmpresarialFondos Feder

Organizan:

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)CREAMA. CONSORCIO RECUPERACIÓN ECONÓMICA DE LA MARINA ALTAM.I. Ajuntament de XàbiaCEDMA-CERCLE EMPRESARIAL DE LA MARINA ALTAUGT PVumivaleAsociación de Empresarios de Hostelería y Turismo Marina Alta de la Costa Blanca ( A.E.H.T.M.A.)JOVEMPA Marina AltaCCOO

Colaboran:

Alex PellaCentro excursionista de Pego (CEPEGO)Leclercq SurfingSol y Mar HotelesTrip&Feel "Un Mar de ExperienciasSunandcocosta blancaCuéntame un PuertoMagic & NaturenaturalismolifeActiva T
S/V
11.478 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar