Cerrar

es | val   

Focus Pime i Emprenedoria L'AlacantÍ

Focus Pyme alacantí 2019 muchamiel banner

Innovació Territorial. Noves Oportunitats de negoci

el jueves, 17 de octubre de 2019 de 09:00 a 13:30

Dónde:

Centro Social José Bernabéu Alberola

Auditorio

Avda. Carlos Soler, 64

Mutxamel (Alicante)

Obtén aquí tu acreditación

Plazo finalizado

Esdeveniment dirigit a empresaris i emprenedors que persegueix l'objectiu de detectar oportunitats de negoci, generar sinergies entre els assistents, així com demostrar a la societat que en aquesta vital qüestió de reforç del teixit empresarial i impuls emprenedor, col·laborem totes les organitzacions que realitzem activitats amb objectius convergents. 


Es tracta d'una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l'institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dintre de la seua política de suport a l'emprenedoria i a la pime i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea dintre del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

 

PROGRAMA
 

 
 

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DE L'ESDEVENIMENT

 
 

ACREDITACIONS

 

Per a assistir a l'esdeveniment, a més d'inscriure't (botó blau, dalt),portar la teua acreditació impresa o al mòbil. T'enviarem l'acreditació al teu correu per si ho desitges, també pots obtenir-la fent clic en AQUEST ENLLAÇ.Financian:

IVACE Instituto Valenciano de Competitividad EmpresarialFondos Feder

Organizan:

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)Ajuntament de MutxamelADL MutxamelAYUNTAMIENTO DE BUSOTImpulsa Alicante. Agencia Local de Desarrollo Económico y Social de AlicanteAyuntamiento de AgostAJUNTAMENT DE SANT JOAN D'ALACANTAyuntamiento de El CampelloHUBITAT. Espacio de trabajo compartido.GENION COOP. V.Centro de Empleo de la Universidad de AlicanteJOVEMPA AlacantíUGT PVAsociación Profesional de Asesores Fiscales de la Comunidad ValencianaADLYPSE ALICANTEPacto Territorial por el empleo de l’Alacantí (ACTEI)Cámara de Comercio de Alicante

Colaboran:

Nax SolutionsAlfarería La NavàBOOKARISBoutique Hotel Sierra de AlicanteBlue Valley WatersportsMaster Oficial de Desarrollo Local e Innovación Territorial (DELEITE)BNews
S/V
13.181 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar