Cerrar

es | val   

La App oficial de Focus Pime CV 2017 ja està disponible per a la seua descàrrega

És una eina d'especial interès per als assistents a l'esdeveniment del 28 setembre a Castelló

Focus Pyme y Emprendimiento

Focus Pyme y Emprendimiento

Publicado el martes, 19 de septiembre de 2017 a las 12:48

Mostrar ampliado

App oficial de Focus Pyme y Emprendimiento CV 2017

App oficial de Focus Pime i Emprenedoria CV 2017

El passat 11 de setembre, durant l'acte de presentació oficial de Focus Pime i Emprenedoria CV 2017, el director de CEEI Castelló, Justo Vellón, va donar a conèixer l'App oficial de l'esdeveniment (Focus Pyme y Emprendimiento 2017), disponible per a la seua descàrrega tant en App Store com en Google Play (Android) o directament des d'ací per a iOs o des d'ací per a Android.

Es tracta d'una eina que ha sigut dissenyada expressament per RemSoul per a facilitar als assistents l'experiència d'usuari i, a més, els permetrà estar al tant de totes les novetats de l'esdeveniment i consultar les activitats programades, els horaris, el llistat de ponents i les sessions a les quals s'han inscrit, entre altres funcionalitats.

El menú principal de l'aplicació consta de quatre apartats: Programa, ponents, eixos temàtics i com arribar (enllaç a Google Maps). En el de programa, les diferents sessions de l'esdeveniment queden agrupades en les seccions de Focus Pime, Focus Emprenedoria, Focus Innovació i Europa Oportunitats. En cadascuna d'elles es mostra el títol de la sessió, la ubicació dins de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló i l'horari i, en clicar sobre el títol, apareix una descripció i el botó per a la inscripció. En aquest sentit, cal recordar que per a inscriure's en cada sessió és necessari estar registrat en la plataforma emprenemjunts(http://www.emprenemjunts.es/). En la icona d'usuari, una vegada registrat, apareixen les diferents sessions a les quals s'ha inscrit (registre d'activitat).

En l'apartat de ponents, apareix un llistat amb els noms dels experts que participaran en les diferents activitats programades para FocusPime i Emprenedoria CV 2017. Punxant en la sessió, l'aplicació porta a la descripció d'aquesta i permet realitzar la inscripció.

Finalment, l'apartat dedicat a eixos temàtics mostra en pantalla els principals blocs que conformen l'esdeveniment, així com la seua ubicació dins del recinte (nom de la sala i nivell-planta).

A més, la App ofereix la possibilitat de compartir els continguts en Twitter, Facebook i LinkedIn.

En definitiva, la App Focus Pime i Emprenedoria 2017 és una eina molt pràctica i de gran interès per als assistents al major esdeveniment per a pimes i emprenedors de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el pròxim 28 de setembre, a Castelló.

5
visitas hoy 2 · visitas total 3.142

Usuario: FocusPymeCV

Empresa: Focus Pyme y Emprendimiento

Canal: Focus Pyme y Emprendimiento

Fecha publicación: 19/09/2017 12:48

Url: https://focuspyme.emprenemjunts.es/?op=8&n=14596

Comentarios

josefcosoriano

josefcosoriano - 28-09-2017

la app para la entrada

Un buñuelo, no he podido, despues de 10 minutos de intentos, decargarla

una lastima

saludos

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar